Klein Design logo

Over Durasein®

Klein Design is een officiële verwerker van de Durasein solid surface collectie van DecoLegno. Durasein® is een gevestigde, internationale speler in de markt van solid surface. Creativiteit is de drijvende kracht achter de collectie.

De Durasein® solid surface collectie van DecoLegno bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk, thermisch vormbaar materiaal in een gevarieerd palet aan kleuren en dessins.

Met Durasein® wil Klein Design jouw creatieve partner zijn, in het ontwikkelen van vernieuwende en originele ontwerpen. De Durasein® solid surface collectie opent een wereld van unieke designmogelijkheden, en zal jou helpen bij het creëren van one-of-a-kind interieurconcepten. Ontdek de kleuren die zorgvuldig zijn ontwikkeld door de designers bij Durasein®.

Ontdek de collectie

De solid surface collectie van Durasein® onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels.

Waarom Durasein® solid surface

Ontwikkeld om te beschermen

Durasein® solid surface is antibacterieel, niet poreus en bestand tegen chemicaliën, vocht en schimmel.

Veiligheid boven alles

Durasein® solid surface is brandwerend, VOS-arm, niet giftig en geschikt om voedsel op te bereiden.

Eenvoudig te reinigen

De onderhoudsvriendelijke, niet poreuze oppervlakken van Durasein® solid surface reinig je in één handbeweging.

Duurzaamheid als uitgangspunt

De oppervlakken van Durasein® solid surface zijn slag- en kras vast. Reparatie van lichte beschadigingen is mogelijk.

Ontworpen om te behagen

De collectie solid surface van Durasein® is soft to the touch, en naadloos te vormen.

Vertrouwd en oprecht

Durasein® solid surface wordt ondersteund door verschillende certificeringen zoals Greenguard, Greenguard Gold, NSF-51, ISO 9001, USGBC en ISFA-certificaten.

Nieuwsgierig geworden?

Voor een optimale beleving van de Durasein® collectie van DecoLegno kun je op afspraak een bezoek brengen aan de showroom in Westzaan of Echt. Daar kun je de collectie onder andere op grote panelen (230x50cm) bewonderen. Durasein solid surface wordt ook gepresenteerd op de DecoLegno locaties in Veldhoven en Duiven.

[Maak hier een afspraak]


Geplaatst

in

Reacties

Geef een reactie